Thursday, July 9, 2009

Class Tractors


Opfindelsen af forbrændingsmotor ændret Class Tractors landbrug verden med indførelsen af den traktor, der erstatter den gamle arbejdskraft intensiv måde at bruge heste og damp. De meget tidlige traktorer var meget grundlæggende med en monteret papirvarer motoren, som blev brugt til magten et chassis med hjul, som blev kontrolleret via en kæde. Den Fordson traktor blev produceret i 1917, og denne traktor var i stand til at gøre tingene på et langt lavere omkostninger og med mindre arbejdskraft. I begyndelsen af 1920 er Fordson traktor arbejdede i over halvfjerds fem procent af bedrifterne. Den Internationale sag, Ferguson, John Deere og David Brown at nævne et par stykker hurtigt efterfulgt opfindelsen af Fordson traktoren.

Den David Brown traktorer blev opfundet i 1913 af Huddersfield Company. Den Huddersfield Company også produceres gearkasser og motorer til Ferguson-traktorer. Fremstilling af disse motorer stoppet i 1939, fordi Ferguson Company søgte at reducere omkostningerne og samtidig forbedre magt.

Der er en masse mennesker, der indsamler vintage traktorer og årgang traktor dele. Der er også nogle mennesker, der indsamler vintage traktor manualer. Et parti af årgang traktorer købes og sælges gennem private salg men der er også nogle vintage traktor forhandlere, der beskæftiger sig primært med køb og salg af vintage traktorer.

Mange steder er der regelmæssige vintage traktor viser, hvor folk, der ejer vintage traktorer kan møde op og vise deres vintage traktorer og medlemmer af offentligheden kan komme og beundre dem. Der er også en masse vintage traktor klubber, hvor folk er i stand til at chatte med ligesindede og udveksle idéer, som er en fantastisk måde at møde folk, der har samme interesse.

Der er et bredt udvalg af vintage traktor bøger, vintage traktor videoer og årgang traktor internetsider, der er tilgængelige. Der er også mange websites, hvor folk kan gennemse vintage traktorer, der er til salg og også dele, der er tilgængelige for vintages traktorer. Der findes specialiserede sites for visse vintage traktorer og også nogle fan klubber for specifikke gør, hvor du kan møde ligesindede mennesker fra hele verden. Der er mange virksomheder, der beskæftiger sig med import og eksport af forskellige typer af vintage traktor og disse kan findes på internettet.

No comments:

Post a Comment