Thursday, July 9, 2009

www.tractorsupply.com


Vynález spalovacího motoru změnil svět zemědělství se zavedením traktoru, který nahradí starý způsob práce s intenzivním využitím koní a vodní páry. Velmi raných traktorů byly velmi základní s namontovanou psací stroj, který byl použit k moci podvozek s koly, která byla kontrolována prostřednictvím řetězce. V Fordson traktor byl vyroben v roce 1917 a tento tahač byl schopen dělat věci, za mnohem nižší cenu a mají méně práce. Do začátku roku 1920 je Fordson traktor pracuje ve více než sedmdesát pět procent farem. Mezinárodní věc, Ferguson, John Deere a David Brown na jméno několika brzy následovat vynález z Fordson traktor.

V David Brown traktory byla vynalezena v roce 1913 v Huddersfield firmy. V Huddersfield Společnost také převodovky a motory pro traktory Ferguson. Výroby těchto motorů zastaven v roce 1939, protože Ferguson byla snaží snížit náklady a současně zlepšit sílu.

Existuje mnoho lidí, kteří sbírají vinobraní a vinobraní traktory traktor dílů. Existuje také několik lidí, kteří sbírají vinobraní traktor příruček. A hodně z historických traktorů se nakupují a prodávají prostřednictvím soukromých prodejů však existují také některé vinobraní traktoru dealerů, kteří především v nákupu a prodeji vinobraní traktorů.

Na mnoha místech jsou pravidelné vinobraní traktor ukazuje, kde se lidé, kteří vlastní historických traktorů mohou sejít a ukázat své historických traktorů a veřejnost mohou přijít a obdivovat podél nich. Existuje také mnoho historických traktorů klubech, kde jsou lidé schopni konverzovat s podobně smýšlejícími lidmi a-swap nápady, a to skvělý způsob, jak se schází lidé, kteří mají stejný zájem www.tractorsupply.com.

Existuje celá řada historických traktorů knih, vintage traktor video a historických traktorů internetových stránek, které jsou k dispozici. Existuje také mnoho internetových stránek, kde mohou lidé procházet historických traktorů, které jsou na prodej a také části, které jsou k dispozici pro ročníků traktorů. Existují specializované stránky, u některých historických traktorů a také některé kluby ventilátor pro konkrétní dělá, kde se můžete setkat, jako je-smýšlejících lidí z celého světa. Existuje mnoho společností, které se zabývají import a export různých typů historických traktorů a ty lze nalézt na internetu.

No comments:

Post a Comment