Thursday, July 9, 2009

traktör çekişmeleri

De uitvinding van de verbrandingsmotor veranderde de agrarische wereld met de introductie van de trekker, ter vervanging van de oude arbeidsintensieve manier van omgaan met paarden en stoom. De zeer vroege trekkers waren erg basic met een gemonteerde schrijfbehoeften motor, die werd gebruikt voor het aandrijven van een chassis met wielen, die werd aangestuurd via een keten. De Fordson trekker werd geproduceerd in 1917 en deze trekker was in staat om dingen op een veel lagere kosten en met minder arbeid. In het begin van 1920 is de Fordson trekker was werkzaam in meer dan vijfenzeventig procent van de bedrijven. De International, Case, Ferguson, John Deere en David Brown om er enkele te noemen binnenkort, na de uitvinding van de Fordson trekker traktör çekişmeleri.

De David Brown trekkers werden uitgevonden in 1913 door de Huddersfield Company. De Huddersfield Company ook versnellingsbakken en motoren voor de Ferguson tractoren. De productie van deze motoren gestopt in 1939 omdat de Ferguson bedrijf was op zoek om de kosten te drukken en de verbetering van de macht.

Er zijn veel mensen die het verzamelen van antieke tractoren en vintage trekker onderdelen. Er zijn ook enkele mensen die het verzamelen van antieke trekker handleidingen. Veel van de antieke trekkers worden gekocht en verkocht via de particuliere verkoop, maar er zijn ook enkele vintage tractor dealers die deal voornamelijk in de koop en verkoop van de antieke tractoren.

Op veel plaatsen zijn er regelmatig antieke trekker zien waar mensen die eigen vintage trekkers kunnen ontmoeten en pronken met hun antieke tractoren en leden van het publiek kan komen langs en bewonder hen. Er is ook een veel vintage trekker clubs waar mensen in staat zijn om te chatten met gelijkgestemde mensen en swap ideeën; deze zijn een goede manier om mensen te ontmoeten die dezelfde belangen hebben.

Er is een breed scala aan vintage trekker boeken, vintage trekker video's en vintage trekker Internet sites die beschikbaar zijn. Er zijn ook veel websites waar mensen kunnen bladeren door de vintage tractoren die te koop en ook onderdelen die beschikbaar zijn voor wijnjaren trekkers. Er zijn gespecialiseerde sites voor bepaalde vintage trekkers en ook enkele fanclubs voor specifieke maakt waar u kunt voldoen aan gelijkgestemde mensen uit de hele wereld. Er zijn veel bedrijven die zich bezighouden met het importeren en exporteren van diverse soorten vintage tractor en deze zijn te vinden op het internet.

No comments:

Post a Comment