Friday, July 10, 2009

Wnat to buy a new john deere tractors?



Изкупуването първия си трактор: Избор на Дясната
Аз предполагам, ако сте на нашия сайт Вие имате най-малко една лека интерес старите трактори. За първи път купувача старите трактори са много примамливи. Те струват по-малко от данъка върху нов трактор (поне къде живеем). Те имат тегло да вършат работа. Те са прости и разбираеми. Те дори имат история и може да бъде възстановено, да се превърне в основен източник на гордост и наслада. Но как да знаем какво да купят и как да направите покупка, нали?
Налице е изненадващо броя на машините на разположение във всяка форма и размер да си. Както повечето неща в живота, вашите нужди имат много общо с това, което трябва да търсите. Знаеш ли вашите нужди, но ще трябва да ги преведат в нещо материално, което ще ви позволи да се направи ясно начело решение john deere tractors.
В зависимост от това дали имате нужда от трактор за площ, или ти се планира да започне възстановяването за удоволствие ще решително избор на различни машини. Разбира се някои от най-collectable трактори прави лоша работа трактори и на флип-нежелани старание възстановяването на изключително обща машина не може да се струва много часа (да не говорим за цената на тази добра оригинална боя микс и собственоръчно decals). Който и акцентът трябва да започнат не от написването на проверка, а по-скоро с най-предна изследвания. Изследвания книги са на разположение, които съдържат тази информация, която осигурява почти един век на спецификации и цени на трактори.
Докато collectability, конски сили, подръпване система и т.н. направи оценка на критериите за определяне на вида, размера, марката или модела на трактора, който искате, по-основния набор от фактори трябва да бъдат използвани за определяне на специфични трактор ще покупка. Както винаги, възстановяване в сравнение с работа с трактори, ще има съвсем друг списък.
Трактори купи за работа
Тези, които се нуждаят от една машина за работа им площ са в по-добра позиция да се получи това, което те трябва бързо, но е удивително колко много хора купуват грешния тип трактор и стават disillusioned със стари машини. Първото нещо, за да погледнете не е трактор, но скоро се от земята си и изпълнява ще се нуждаете. Ако имате видения на култивиране царевица, след като е "високо коляното през юли", но купя Форд N-серията или дело VAO, вие ще научите колко далеч царевица стъбла прегъвайте защото тези машини могат да бъдат твърде ниско до земята за вашите очаквания ( и царевица). От друга страна, ако сте страничните хълмове до траверса, като ние правим в северозападната, може да бъде леко неугодно с вашия миризлив Hi-култура Farmall или AC (Споменах ли страх всеки път, когато трябва да го използват, тъй като на смъртоносни евентуално преобръщане на хълма). На оръдия на труда, ако погледнем в изпълнение на първо място, можете да изчислите вашите изисквания конски сили и се уверете, че тракторът изберете модел е теглото и силата да вършат работа. Ако видите на нуждата от 10 крак диск браносва, ще бъде нещастна с Farmall зверче (или би трябвало да кажа неподвижни, те не разполагат с правомощието да покажете, че голям от диск). Задълбочено проучване е добрата застраховка в избегне погрешно покупка Used Tractors for sale.
След като е избран модел, Вашият преглед на наличните машини е почти изцяло упражнение по механика, козметичната вероятно трябва да бъдат поставени ниско в списъка. Много добра работа трактори Не видях боя в години (въпреки че аз не съм адвокат на тази практика) и са едни от ugliest шевове в oddest места. Машината трябва да бъде механично звук от началото и имат малко проблеми в близко бъдеще (поне до зимата, когато имате време, за да работят върху него). Дори и ако сте готови да работят върху него веднага, вие вероятно няма да се интересуват от пълна реставрация на някой път и трябва да се сведе до минимум броя на първоначални работни места. Тя трябва да започне лесно, когато тичам и горещо, заръчай електрическата система, вдигни реализира, спирачна добре, вол добре, и да получите добро сцепление. Това внушава на имиджа на Излизам за предварителен въоръжени с инструменти, съдържаща компресия Тестер, скъпи лапа цифрови multimeter, хидрометър и други специални средства. За съжаление повечето от нас не си ги и би дори не знам какво да правя с тях. Трябва да разчитаме на нашите очи, уши и здравия разум. Както и инструменти ще свърши струва повече от трактора.
Въпреки че вероятно ще използва вашите основни сетива и здрав разум да се направи оценка на машината, трябва да бъдат въоръжени с критичните познания за действието на трактора сте преглед. Заемете или покупка на собствениците ръководство преди да изляза за предварителен преглед, за да се запознаят с неговата работа и базови спецификациите.
Тук е частична чеклист за simplistic предварителен преглед на работна трактора:
• Има ли лесно да започнете? - Трактор, която започва лесно май елиминира няколко точки в един изстрел. Добра батерия, компресиране, запалване окабеляване / магнето, настройвам, гориво поток, carb се подразбира (не гарантирани) от това. Ако той не започне лесно, тя все още може да бъде добра машина, но вие няма да избяга малко работа по нея. Ако тракторът е и затоплен преди пристигането ви, загубите важна чеклист елемент, а именно студено запалване.
• Има ли го дават и кога горещо - Първи Горещо е задължителна, ако искате да разберете как той ще работи, след като изоре на първия ред. Там са прости и сложни проблеми, които могат да причинят на трактора да тече слабо, след като загрее. Планът за разходи половин час текат него. След вървят търсите течове, както и масло антифриз. И накрая, след погрявам, затвори го и вижте дали той ще започне.
• Да спирачките работят добре - Въпреки, че спирачките са евтини за да замените, те са недостъпни за много трактори и ще изисква обширни teardown да получите нови инча можете да пробвате с блокиране на спирачките едно колело и cranking кормилната за тази страна. Тракторът трябва да предат и колелото не трябва да се сменят.
• Има ли дим - Blue дим показва много потенциално трудни проблеми като пръстени, бутала, или клапан водачи. Бял или черен дим може често да се коригира с carburetion или запалване промени, но все още представляват работа.
• Има ли го правят clunking шумове от вътрешността на двигателя - А просто тече от горната част на двигателя може да бъде прост клапа корекция, но дълбок помислил от дъното или средата на двигателя ще посочи много сериозен и скъп ремонт. В clunk трябва да бъдат по-изразени при товар. Това може да е индикация за проблеми с коляновия вал, лагери, или бутални пръти.
• Как функционира петрола търсите - След като сте Направи го за известно време, спира двигателя и проверка на маслото, за образуването на пяна или наличие на вода. Това е шоу запушалка.


• Има ли главата просмукване - търси признаци за течности са seeping на уплътнителя. Ако тракторът е encrusted с грес и мръсотия, той може да обхваща явни признаци на филтрация Polovini.
• Дали съединителя добри - на съединителя не е толкова скъпо да се замени, но при разделянето на трактора половина е извън това, което повечето хора искат да направят.
• Проверка на системата на таксуване - Трябва да има леко такса показан на амперметър, когато двигателят работи и от промяна в таксите ниво, когато лампите се включи (това показва, че регулатор или Резистор превключите и изключвател работи). При скорост на движение, без освобождаване от отговорност трябва да бъде показано.
• Работа в хидравликата - Проверка на пълната гама от овни, чрез разширяването им с товар. Нека седне товар в трюма позиция за период от време, за да се уверите, че няма leakdown. Chattering шумове от помпата докато вдигане посочва помпа става недостатъчна поток на хидравлична течност. Помпата ще имали прекомерно износване когато изпълня този начин за дълги периоди от време и могат да бъдат готови да се провалят.
• Търсете структурни пукнатини - Това отнема доста време, но тя е добре похарчени. Отиди на подадените и стоманени компоненти и търсите камшиче пукнатини. Отново това не е скъпо да се коригира, но изключително много време и би било неразумно да работят трактор, докато тези проблеми са отстранени.
Ако вашият предишен не успее в някои от тези райони, все още може да откриете, че продавачът не желае да дойде начин за определяне на цена (тъй като сте намерили всички проблеми). На този етап трябва да се определи, ако имате време, за да коригира това, което си намерил ... и джоба на спестявания. Ако вашите нужди са трактор време критични, подай това нагоре.
Дума на внимание. Ако тракторът не се изпълнява в деня ви предварителен преглед, не може да оцени това. Продавачът може да се каже, във всички честност, че всичко се оправи проверени в деня, когато е паркиран, но когато трактор седи сериозни проблеми могат да се развиват. В такива случаи, трябва да започнете вашето предложение от близо скрап ниво цени, тъй като вие нямате представа за какво сте се под. Ако купите много трактори, вие ще откриете, че този сценарий е обща.
Трактори изкупени за Възстановяване и събиране
В Възобновител често ще се базира на оценката просто на това, което е останало от бъдещият трактора и колко да плати. Работа с rarities почти винаги изключва търси на основите на добра механична и козметични състояние. Видях трактор закупени че се състоеше само от блока на двигателя, задния край, джанти, както и рамката събрание. Това става, когато се търсят изключително редки машини. Той често ще отнеме няколко покупки на компоненти за изграждане на една машина. Наистина много покупки на редки трактори и компоненти се извършва без предварителен просто за да гарантират, че не е продаван от времето те могат да отидете там.
По повод, има някои фактори, които излизат извън рамките на чисто collectability на машината и за мотивиране на хората да правят приземния до възстановяването на общи машини. Много хора ли да говорим с проекта си разговор с "Моят татко имаше ... и аз искам да се възстанови тя да изглежда точно като неговото" или "Прекарах детството си изцяло върху седалката на ... и аз мога" да повярвам, когато това седеше там със Продава знак ". Ако се възстанови поради тази причина включването на критериите за оценка на работните трактора. Тъй като проектът е предназначен вероятно не са редки, можете да получите най-доброто от всички светове, добри механици, добра козметика и добра цена.
В много случаи, козметика от редките машината може да бъде критично, тъй като макар и компонентите може да бъде безнадеждно, какво е ляво, ще служат като прототип за производство. Освен козметичните съставки може да е единственото нещо, което прави конкретна машина редки. Една обща пример за това е някаква градина модели. Често там не останки от градината на добавките или нищо, но за модел наименование за различаване на машината от него общата полезност версия брат. Намирането градината модели могат да бъдат относително лесно, докато намирането градината компоненти са единственото нещо, което ще направи вашият проект collectable. Ако некомплектованото Моделът се продава като рядкост (цена мъдър), тя може да бъде разумно да се мине.
Определяне collectability от спецификацията книги или възрастта не е лесно. В Fordson е добър пример. Когато за първи път започва събиране на трактори, аз бях толкова развълнувана да дойде върху чифт Fordsons на стомана. За щастие, преди да се прекалено сериозна, аз получих е-мейл от колегите на Античния форум на трактора, че пуснати неща в техните бъдещи. Основно, машината е все още толкова чести, че усилията, за да ги взема няма да оправдае стойността им. Бях ли изследваната продукция цифри, щях да знаят това предварително. Днес, аз злорадствувам по себе си, когато минава покрай всички тези Fordsons, служещ за пощенска кутия притежатели. В обратна страна на тази история е, че ако аз да прекарват време с експерти, като например членове на клуба и restorers, там са много Fordsons там, че са редки, но все още е на разположение евтино и до невъведен изглежда почти идентични.
Изводи
Ноу вашите нужди, pocketbook, и какво е на пазара. Бъди като познания относно перспективите машина, както може да се осъществи посредством научни изследвания и разговор и физическа проверка я до най-добрите от вашите способности. Помнете, вашият нов трактор ще стане част от семейството на някой да дойде.

No comments:

Post a Comment