Friday, July 10, 2009

Looking for youtube tractor


Kopen van je eerste trekker: de mensen die u Buy
Dit artikel geldt meestal voor de eerste keer dat de koper van de werkgroep trekker maar als je hebt gekocht veel trekkers, je vindt jezelf reminiscing over een paar van je eigen ervaringen. Als u een eerste koper, is de kans groot dat je waarschijnlijk om het woord van de verkoper op dingen. Dit is waar de problemen beginnen ...

U hebt uw behoeften te voeren en bepaalde de omvang van de machine die past het wetsvoorstel en zelfs een lijst van de meest gewilde modellen. U controleren op de beschikbaarheid van een 3-punt hefinrichting voor de machines op de lijst en advertenties in uw plaatselijke ingedeeld papier met iets als het volgende:
Gezocht: Ford 8N, 500, 600, AC CA, of Farmall A. Goede rijklare toestand, goede banden en redelijk geprijsd. AC of Farmall moet Grote Beer en Disk of 3 punt hefinrichting. Geen excessieve roest. Bel Evelyn en Joe op 555-1212.
De gesprekken beginnen gieten met alles, van een collega die herstelt Ford en heeft een schoonheid voor $ 4500 aan een persoon die zegt "Ik denk dat het een AC CA" (in werkelijkheid is het een Simplicity gazon trekker). U gaat te moeten waden door middel van deze mijnen gebied van de verkeerde machines te vinden die echt zijn contenders. Neem uw tijd en ga kijken naar degenen die klinken als ze dicht in prijs en conditie, maar niet vergeten dat ongeacht wat er gezegd is over de telefoon, realiteit kunnen werpen u enkele bochten. Uw relaties misschien net ontdekt een aantal van de volgende youtube tractor:
Mensen die onbewust verkeerd het type en de toestand van de trekker.
Mensen die opzettelijk een verkeerde voorstelling van de soort en de toestand van de trekker.
U vindt de eerste categorie is de norm. De meeste mensen die reageren op uw advertentie zal worden schoonmaak uit de schuur of garage en wil om zich te ontdoen van Oom Bob de oude trekker. Dit kan een goede bron voor machines (en vaak de laagste prijzen), maar niet vergeten dat de meeste mensen in deze categorie hebben machines die kunnen hebben zaterdag voor het jaar of ze hadden gekocht van de machine voor kort niet kon laten draaien en wilt knippen hun verliezen. Aangezien deze mensen hebben geen kennis van hun trekker, kunnen ze worden vertrouwd (omdat u niet vertrouwen op veel dat ze zeggen). Helaas betekent dit dat je moet de deskundige en doe uw eigen evaluatie (In een ander artikel zullen we een deel van de technische evaluatiecriteria voor een voorbeeld).
De tweede categorie is moeilijker te behandelen. Ik heb alleen een paar situaties als deze en ik moet zeggen dat de meeste van mijn contacten met de trekker mensen zijn positieve ervaringen. Een van de slechte was een goed geïnformeerde trekker dealer die geadverteerd een relatief wenselijk machine in een Ag papier. Ik reed 300 mijl met mijn vrachtwagen en aanhangwagen te vinden dat zij het juiste merk, maar een volledig verschillende en waardeloos model. Een ander geval, ik voorbeeldafbeelding een "hersteld" AC B trekker. Na een 80 mijl reis ik werd geconfronteerd met een bevroren motor ( "Ik nam uit de pan, alle onderdelen zijn nieuw, alleen moet worden opnieuw correct"), 5 jaar oud kwast verf over roest, goedkope decals half afgescheurd, en een volledig losgekoppeld elektrisch systeem ( "net worden aangesloten back-up"). Het laatste exemplaar van dit was een AC-D-17 dat "loopt maar heeft behoefte aan een ventiel baan". Toen ik keek naar de machine, waren er 8 meter hoog bramen (sommige takken groeien door de rotten in een spatbord). Het was duidelijk dat deze machine had zaterdag voor vele jaren. Gezien zijn vraagprijs ik niet de moeite heeft genomen om te controleren of het was bevroren of niet. Ik heb net links. In elk geval, deze mensen lijken te willen "iets voor niets". Ze zijn eenvoudig genoeg te herkennen als je op je hoede. Ik zou graag willen zeggen: "Blijf uit de buurt van dit soort aankoop" maar in sommige gevallen kunt u zoeken naar een machine die niet wat je verwacht van een persoon die je liever niet omgaan met ... maar je kunt niet door omhoog. Ik kocht de AC B bovengenoemde want ik had een goede reserve motor en na bespreking van de prijs, ik moest hebben.
De beste situatie voor het kopen van een be-trekker is, hetzij voor de aankoop van een die momenteel wordt gebruikt (maar de eigenaar moet upgrade) of van een gerenommeerde leverancier. De eerste categorie is meestal iemand die net als u die behoefte aan een trekker op een dagelijkse basis. Deze transacties zijn meestal aangenaam en kan zelfs om een lange termijn relatie die verder gaat dan de koper / verkoper aspect. Dit soort van individuele zal waarschijnlijk zelfs laat u de machine met een uitvoering en vertel je al die dingen die ze zou vaststellen, indien zij zich houden van de machine.
Kopen bij dealers kan ook positief zijn, maar zelfs bij een dealer moet je gewapend met je beoordelingscriteria niet zozeer afhankelijk van de "garantie". Zelfs als uw toestand is impliciete garanties, trek een trekker terug, zelfs voor gratis reparatie kost u zowel in het transport en in de verloren tijd. Bedenk ook dat de dealer is eerlijk (de meeste van de tijd) proberen winst te maken en het is onwaarschijnlijk te vinden, zowel voor de goedkoopste prijs en een perfecte machine traktor-cekismeleri.
Hoewel sommige van de bovenstaande ervaringen klinkt misschien een beetje negatief, om eerlijk te zijn de verhalen die ik heb gehad om toe te voegen aan een sessie rond de koffietafel nog nooit gestopt zijn een bron van plezier en af en toe een goede lach op mezelf!
Nu .. daar was de tijd gingen we naar buy this paard ....

No comments:

Post a Comment